Op 19 augustus heb ik een lezing gegeven in een panel over pluricentrisch Nederlands, dat georganiseerd werd door Matthias Hüning (Berlijn) op het 19de Colloquium Neerlandicum in Leiden. Over dat colloquium en het panel heb ik al eerder wat geschreven op deze blog (zie hier, en ook hier), maar dankzij Marc van Oostendorp en het onvolprezen Neder-L worden al die woorden nu ook gecomplementeerd door beelden: alle presentaties van het panel werden gefilmd, en zijn op YouTube terug te vinden. Wie er niet bij was, kan het panel dus alsnog bekijken (en wie er wél bij was, kan het uiteraard gewoon nóg eens bekijken)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s