Uitnodiging doctoraatsverdediging

Uitnodiging

Donderdag 1 september, het is de perfécte dag voor de openbare verdediging van een proefschrift over taal en onderwijs. Op deze pagina vindt u alle informatie over mijn doctoraatsverdediging, waarop u van harte bent uitgenodigd.

Bridging the policy-practice gap. How Flemish teachers’ standard language perceptions navigate between monovarietal policy and multivarietal practice 

Promotoren:
prof. dr. Johan De Caluwe (administratief verantwoordelijk promotor)
prof. dr. Jacques Van Keymeulen (promotor)

Leden van de doctoraatsbegeleidingscommissie:
prof. dr. Johan De Caluwe (UGent)
prof. dr. Jacques Van Keymeulen (UGent)
prof. dr. Jürgen Jaspers (ULB)

Leden van de examencommissie:
prof. dr. Marleen Van Peteghem (UGent, voorzitter)
prof. dr. Timothy Colleman (UGent, secretaris)
prof. dr. Jürgen Jaspers (ULB)
prof. dr. Piet Van Avermaet (UGent)
prof. dr. Reinhild Vandekerckhove (UA)
dr. Machteld Verhelst (Katholiek Onderwijs Vlaanderen)

Datum: donderdag 1 september 2016, 10u30 (stipt!)

Het einde van de doctoraatsverdediging zelf is voorzien rond 12u-12u30. Het einde van de receptie is voorzien rond 14u30-15u.

Locatie: Aula (Ceremoniezaal), Voldersstraat 9, 9000 Gent

Taal: de verdediging vindt plaats in het Nederlands

Hoe de Aula bereiken?

(1) Met het openbaar vervoer

– Van aan het station Gent-Sint-Pieters: neem tram 1 (naar het centrum), tot aan de halte ‘Korte Meer’. De Voldersstraat is dan de tweede straat aan de rechterkant.

– Van aan het station Gent-Dampoort: neem de bus (lijnen 3, 17, 18, 38 of 39) naar Gent-centrum, en stap af aan de halte ‘Korenmarkt’. Ga van daaruit te voet door de Veldstraat en sla linksaf in de Voldersstraat (tweede straat links). Een eindje verder ligt de Aula aan de rechterkant, net over het kruispunt met de Sint-Niklaasstraat/Korte Meer.

(2) Met de auto

– Op de autosnelweg: volg de aanwijzingen ‘Gent’ / ‘Gent Centrum’, en rij Gent binnen via de Zuidparklaan. Volg de hoofdrichting.

– Volg de pijlen/borden ‘P-Route’ (parkeergeleidingsroute), tot een van de volgende parkings: P5 (Kouter), P6 (Center Parking, in de Korte Meer) of P7 (Sint-Michiels). Meer informatie over deze en andere parkeergarages (die wat verderaf liggen) is terug te vinden op deze website.

– Vanaf P5 (Kouter) zijn er twee mogelijke uitgangen. Via de uitgang ‘Brabantdam’ neem je de Kouterdreef, rechtdoor in de Kalandeberg en Kalandestraat, en dan naar links in de Voldersstraat. Via de uitgang ‘Opera/Gerechtsgebouw/Veldstraat’ neem je de Korte Meer, rechtdoor en de tweede straat rechts, in de Voldersstraat.

– Vanaf P6 (Center Parking) ga je links de Korte Meer in; de Voldersstraat is de eerste straat rechts.

– Vanaf P7 (Sint-Michiels) heb je twee uitgangen. Via de uitgang in de straat Onderbergen (recht tegenover het universitaire congrescentrum Het Pand), ga je naar rechts (Onderbergen), dan links de Jakobijnenstraat in, en dan steeds rechtdoor (straat gaat over in de Hoornstraat, en dan in de Voldersstraat). Via de andere uitgang, die uitkomt op de Sint-Michielskerk, ga je naar rechts, en dan kom je eveneens in Onderbergen terecht. Je volgt daarna de hierboven beschreven route.