Sociolinguistics Circle 2015: een brede waaier aan sociolinguïstisch onderzoek in de Lage Landen

Op vrijdag 27 maart organiseren we in Gent de tweede editie van de Sociolinguistics Circle, een breed en laagdrempelig opgezet colloquium voor (jonge) onderzoekers binnen de sociolinguïstiek, met een link met de Lage Landen. Doe je dus onderzoek rond taalvariatie of sociolinguïstiek, dan ben je meer dan welkom! Ook (en vooral) studenten worden aangemoedigd om zich aan te melden voor onze conferentie. Meer informatie vind je op onze website: http://www.sc2015.ugent.be.

De call for papers:

Abstracts voor paper- en posterpresentaties (over om het even welke taalvariëteit) kunnen vanaf nu ingediend worden. We verwelkomen abstracts over onderwerpen binnen de variatielinguïstiek, sociolinguïstiek, linguïstische antropologie, dialectologie of gerelateerde disciplines. Abstracts van maximaal 300 woorden (exclusief bibliografische verwijzingen), opgesteld in het Engels of het Nederlands, kunnen naar sociolinguisticscircle@gmail.com worden gestuurd voor 12 januari 2015.

Onze prachtige affiche. Met een cirkel.

Onze prachtige affiche. Met een cirkel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s