Over ‘destandardisation’, ‘demotisation’ en andere -isations: dit was #TTC14

De afgelopen weken heb ik er de helft van mijn site mee vol gespamd: op vrijdag 28 november vond het recentste Taal & Tongval-colloquium plaats, dat ik samen met een aantal UGentcollega’s organiseerde. Het werd een boeiende dag, met niet alleen kritische plenaire sprekers (om een theoretisch kader op te zetten en het meteen daarna deels weer te slopen), maar ook heel wat collega’s (uit binnen- en buitenland) die hun onderzoek presenteerden.

Tot mijn grote spijt werd er niet bepaald veel getweet. We zijn met #TTC14 dus niet in de trending topics geraakt, maar gelukkig was er wel genoeg om een Storify uit te puren. Speciaal voor wie er niet bij was!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s