Voorlopig programma HSN 28 bekend

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 november vindt de 28ste editie van de HSN-conferentie (vroeger Het Schoolvak Nederlands, nu de Conferentie Onderwijs Nederlands) plaats, dit keer in de gebouwen van de katholieke hogeschool VIVES in Brugge. Zoals steeds is het programma bijzonder uitgebreid, met telkens tien tot twaalf parallelsessies rond onder meer taalvaardigheid, taalbeschouwing, literatuur, taalbeschouwing en evaluatie. Verschillende sprekers komen jaarlijks terug, en de conferentie biedt leerkrachten en andere professionele taalgebruikers steevast de kans om inspiratie op te doen en inzicht te krijgen in recent (wetenschappelijk) onderzoek naar het Nederlands in al zijn facetten. Ik tracht er dit jaar ook weer bij te zijn, en hopelijk loop ik er wat bekend volk tegen het lijf!

De meeste abstracts zijn hier terug te vinden (met hier ook al een voorlopig uurrooster), inschrijven is intussen al mogelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s